Skip to content

Rahvuskala räim ja tema rammus sugulane heeringas

Publisher
Hea Lugu
Author
Tiina Lebane
Editor
Velve Saar
Millal sa viimati räime sõid? Ja kas ikka tead, et alates 22. veebruarist 2007 on räim ametlikult Eesti rahvuskala? Saa ka sina räimega sõbraks, sest soodne hind ja erakordselt suur toiteväärtus teevad räimest jätkuvalt kõige populaarsema kala meie toidulaual. Olgugi et räim on meie mõtetes justkui kõige igapäevasem ja tavalisem kala, on temast ometi võimalik valmistada tõelisi hõrgutisi. Räimeraamatusse kogutud retseptide järgi on räime lihtne kasutada nii argiroaks kui pidutoiduks: keeda, küpseta, hauta, prae, grilli, marineeri, suitsuta! Pealegi maitseb räim ühtviisi hästi nii külmalt kui ka kuumalt, nii supis, salatis ja vormiroogades kui ka pirukatäidistes. Lisaks leiad eraldi osana ka räime suuremale sugulasele, heeringale pühendatud retseptid. Heeringaamps ja suve esimesed värsked kartulid on ju kindlas headuses maitsepaar! Samamoodi on heeringas terve aasta vältel populaarne maiuspala igal peolaual. Olgu see raamat sulle abimeheks lihtsate kalade, räime ja heeringa, taasavastamisel ning uute maitseelamuste väljavõlumisel!
    Delivery 1-3 working days

      Price:19,95 €

      Share

      Specification

      SKU
      49546891
      Publisher
      Published At
      2024
      Dimensions
      200x165
      Pages
      112
      EAN
      9789916726891
      Language
      Format
      Created At (custom)
      10.05.2024
      Designer

      Top Products

      Samalt autorilt

      Sama hinnaga

      Sama keel