Skip to content

Imelised Itaalia toidud

Kodu ja Aed praktiline retseptivihik

Publisher
Ühinenud Ajakirjad
Author
Marika Vingissar
Editor
Lembi Kaasik
Itaalia köök on klassika ning kõige suurem toidukultuuri mõjutaja ja inspireerija kogu maailmas. Itaalia köök on ka lihtne ja tervislik. Palju köögivilju, oliiviõli ja ürte käib iga söögikorra juurde. Maa on suur maa ja sealne köök on piirkondlik. Isegi igal külal on oma minestroone- ja lasanjeretsept. On ka reeglid, mida teavad kõik itaallased: nii köögiviljad kui ka pasta küpsetatakse al dente, st mitte päris pehmeks. Kergemad ja vedelamad tomatikastmed ja ka carbonara käivad kokku spagettidega. Paksemad ja rammusamad kastmed sobivad rohkem penne, rigatoni ja fusilli’ga. Bolognese kastet võib kasutada kõikide pastasortidega. Mereanni pastale ei lisata parmesani, sest see tapab mereandide õrna maitse. Kui retseptis on must pipar, siis tähendab see veskist värskelt jahvatatud pipart. Muidugi võib igaüks kohandada retsepte oma maitse järgi ja selle järgi, mis meil poes parajasti saada on. Sellest maitsvate klassikaliste itaalia toitude kokaraamatust leiad kindlasti endale uued lemmiktoidud.
    Delivery 1-3 working days

      Price:6,50 €

      Share

      Specification

      SKU
      41500659
      Published At
      2025
      Dimensions
      168x228
      Pages
      56
      EAN
      9789916760659
      Language
      Format
      Created At (custom)
      26.02.2025
      Designer

      Top Products

      Samalt autorilt

      Sama hinnaga

      Sama keel