Skip to content

Rahvuskala räim ja tema rammus sugulane heeringas. Sari 100 rooga

Publisher
Ajakirjade Kirjastus
Author
Tiina Lebane
Millal sa viimati räime sõid? Ja kas ikka tead, et enam kui 2 aastat on räim ametlikult meie rahvuskala? Saa ka sina selle soodsa hinna ja erakordselt suure toiteväärtusega kalaga sõbraks. Raamatusse kogutud retseptide järgi on räime lihtne valmistada nii argiroaks kui ka pidutoiduks. Selle väikese hõbedase kala ainulaadsus peitubki valmistusviiside rohkuses: keeda, küpseta, prae, grilli, marineeri, suitsuta! Pealegi maitseb räim ühtviisi hästi nii külmalt kui kuumalt. Lisaks leiad eraldi osana ka räime suuremale sugulasele, heeringale pühendatud retseptid.

    Share

    Specification

    SKU
    3004075
    Published At
    2009
    Dimensions
    165x200
    Pages
    116.0000
    EAN
    9789949454075
    Format
    Created At (custom)
    23.09.2009
    Series

    Top Products

    Samalt autorilt

    Muud sama seeria tooted

    Sama hinnaga