Skip to content

Rebitavad leivad-saiad

Publisher
Sinisukk
Author
Nina Engels
Translator
Jana Johanson
Editor
Kadri Kaljurand
"Viimasel ajal on üha populaarsemaks saanud rebitavad ahjusaiad ja -leivad. Neid pakutakse nii pidudel, grilliõhtutel kui ka lihtsalt vahepalana. Rebitavad küpsetised on väga erineva kujuga ning sama mitmekesised nagu nende nimedki. Olgu siis tegemist ahvileiva, sõrme-, lõõtsa- või pidusaiaga – neid kõiki saab portsjonite kaupa murda. Raamatus toodud retseptides kasutatakse alati värsket pärmi. Saiad on kas magusad või vürtsika täidisega, kihtidesse laotud, volditud, rullitud või mähitud ning seejärel ahjus kuldkollaseks küpsetatud. Tulemuseks on vastupandamatu täidisega mahlakad ja kohevad pärmisaiad. Ja kui aega tõesti napib, siis valmistage saia- või leivapätsist maitsva täidisega murtav leib või sai. Ja tulemus? Lihtsalt võrratu! Aga valmistamine? Lihtne nagu lapsemäng. Kas ka palju vaeva? Minimaalselt. Nii kiirelt valmibki tavalisest saiapätsist parim piduroog, mille edu on garanteeritud. "
    Delivery 7 working days

      Price:16,95 €

      Share

      Specification

      SKU
      0817247
      Publisher
      Published At
      2018
      Dimensions
      245x215
      Pages
      112.0000
      EAN
      9789949347247
      Language
      Format
      Created At (custom)
      04.09.2018
      Translator

      Top Products

      Sama hinnaga

      Sama keel

      Recently viewed