Otse lehe sisu juurde

Toidud juustust ja juustuga

Kirjastus
Ühinenud Ajakirjad
Autor
Marika Vingissar
Toimetanud
Tiina Lebane
Juust on imeline toiduaine, mis võib olla ühtaegu peen ja kallis hõrgutis, aga ka harjumuspärane võileivakate. Algselt lihtne talupojatoit on Tuhkatriinu kombel teinud ajas läbi suuri muutusi. Näiteks loetakse fondüü alguseks omaaegset karjuste teguviisi, kes soojendasid kõva juustutükki lõkkel ja kastsid leivatükke sulajuustu sisse. Juust teeb kõik toidud maitsvaks. Supid, ahjuroad, salatid, omletid – pole rooga, kuhu juust ei sobiks. Kuna juust on rasvane ja soolane, siis maitsestamiseks piisab ka väikesest kogusest. Ja kui ei tule ühtegi mõtet, mida õhtuks süüa teha, siis ahjuplaaditäis sooje juustusaiu sobib alati kõigile.
    Tarne 7-14 tööpäeva

      Hind:6,50 €

      Jaga

      Spetsifikatsioonid

      Tootekood
      41505451
      Ilmumisaasta
      2022
      Mõõdud
      168x228
      Leheküljed
      56
      Ribakood
      9789916715451
      Keel
      Lisamise aeg
      01.03.2023
      Toimetanud
      Kujundaja

      Kategooria Top 10

      Samalt autorilt

      Sama hinnaga

      Sama keel