Otse lehe sisu juurde

Jogurt, kohupiim ja juust

Kirjastus
Sinisukk
Autor
Cosima Bellersen Quirini
Tõlkinud
Kerstti Kittus
Toimetanud
Kaiti Lindret, Konsultant Reet Ruuto
Teil on kõrini tundmatut päritolu E-dest, emulgaatoritest ja „looduslikest“ lõhna- ja värvainetest, mis toidu ometi kärtsoranžiks ja kilomeetri pealt haistetavaks suudab muuta? Meil igatahes on. Teada on, et kui tahad, et miski oleks tehtud tõeliselt hästi, tee see asi ise ära. See kehtib ka jogurti ja juustu kohta. Lihtsast värskest maitsestamata jogurtist kuni toekalt vürtsise Vahemere stiilis juustuni välja. Tuleb tunnistada, et jogurti ja juustu valmistamine on pisut keerulisem kui trips-traps-trull, kuid mida kauem tehtud kaunikene, seda maitsvam kaunikene!
    Tarne 7 tööpäeva

      Hind:15,95 €

      Jaga

      ...

      ...