Otse lehe sisu juurde

Räim & heeringas

Kirjastus
Sinisukk
Tõlkinud
Kadri Papp
Toimetanud
Evelin Piip
Rootsi mainekates restoranides töötanud ja arvukates televisioonisaadetes esinenud mitmete kokaraamatute autori Fredrik Erikssoni kirjutatud raamat kalatoitudest sisaldab sadu klassikalisi ja uudseid retsepte heeringast ja räimest. Pikka aega eestlaste põhitoiduks olnud kaladest tehtud road sobivad nii suupisteteks kui ka lõuna- ja õhtusöögiks. Jagatakse näpunäiteid odavate ja tervislike kalade puhastamiseks, fileerimiseks ja marinaadide valmistamiseks. Raamatu lõpuosas on tutvustatud sobivaid lisandeid kalatoitude juurde ja lisatud nende valmistamisõpetus.
    Tarne 7 tööpäeva

      Hind:21,95 €

      Jaga

      Spetsifikatsioonid

      Tootekood
      08140736
      Kirjastus
      Ilmumisaasta
      Mõõdud
      Leheküljed
      Ribakood
      9789949340736
      Tõlkinud
      Toimetanud

      Kategooria Top 10

      Sama hinnaga