Otse lehe sisu juurde

Šokolaadi meistriklass

Kirjastus
Varrak
Autor
William Curley
Tõlkinud
Piret Raudsepp
Briti Šokolaadiakdeemia parima šokolaadimeistri auhinna neljakordne võitja William Curley on omas vallas tõeline novaator. Selles autoriteoses tutvustatakse, kuidas sünnivad tema erakordsed šokolaaditaiesed, jagatakse suuri ja väikesi loomingulisi saladusi ning selgitatakse töövõtteid, mis on tema kõrgelt hinnatud retseptide aluseks. Raamatus on spetsiaalselt koduköögi jaoks kohandatud retseptid trühvlite, šokolaadiampsude, tortide, koogikeste, maiustuste ja küpsiste valmistamiseks. Nii mõnegi retsepti teevad eriti põnevaks originaalsed maitseained, nagu rosmariin, sidrunhein, ingver, wasabi või meresoolakaramell, kuid on ka klassikalisi hõrgutisi. See ohtralt auhindu pälvinud teos peaks olema aukohal iga kirgliku šokolaadisõbra köögis! Aasta kokaraamat 2014 parim tõlkeraamat.

    Jaga

    Spetsifikatsioonid

    Tootekood
    0307821
    Kirjastus
    Ilmumisaasta
    2013
    Mõõdud
    217x280
    Leheküljed
    224
    Ribakood
    9789985327821
    Lisamise aeg
    01.07.2015

    Kategooria Top 10

    Sama hinnaga