Otse lehe sisu juurde

Rahvuskala räim ja tema rammus sugulane heeringas

Kirjastus
Hea Lugu
Autor
Tiina Lebane
Toimetanud
Velve Saar
Millal sa viimati räime sõid? Ja kas ikka tead, et alates 22. veebruarist 2007 on räim ametlikult Eesti rahvuskala? Saa ka sina räimega sõbraks, sest soodne hind ja erakordselt suur toiteväärtus teevad räimest jätkuvalt kõige populaarsema kala meie toidulaual. Olgugi et räim on meie mõtetes justkui kõige igapäevasem ja tavalisem kala, on temast ometi võimalik valmistada tõelisi hõrgutisi. Räimeraamatusse kogutud retseptide järgi on räime lihtne kasutada nii argiroaks kui pidutoiduks: keeda, küpseta, hauta, prae, grilli, marineeri, suitsuta! Pealegi maitseb räim ühtviisi hästi nii külmalt kui ka kuumalt, nii supis, salatis ja vormiroogades kui ka pirukatäidistes. Lisaks leiad eraldi osana ka räime suuremale sugulasele, heeringale pühendatud retseptid. Heeringaamps ja suve esimesed värsked kartulid on ju kindlas headuses maitsepaar! Samamoodi on heeringas terve aasta vältel populaarne maiuspala igal peolaual. Olgu see raamat sulle abimeheks lihtsate kalade, räime ja heeringa, taasavastamisel ning uute maitseelamuste väljavõlumisel!
    Tarne 1-3 tööpäeva

      Hind:19,95 €

      Jaga

      Spetsifikatsioonid

      Tootekood
      49546891
      Kirjastus
      Ilmumisaasta
      2024
      Mõõdud
      200x165
      Leheküljed
      112
      Ribakood
      9789916726891
      Keel
      Lisamise aeg
      10.05.2024
      Toimetanud
      Kujundaja

      Kategooria Top 10

      Samalt autorilt

      Sama hinnaga

      Sama keel