Otse lehe sisu juurde

Kurk salatisse ja purki

Kirjastus
Ajakirjade Kirjastus
Autor
Lia Virkus, Pille Enden
Eestimaal on suviti kogu aeg kurke sisse tehtud. Meie vanaemad ja emad on neid marineerinud ja soolanud, hapendanud ja salatiks teinud. See ajendaski autoreid seda raamatut kokku panema- et kurgihooajal oleks kõik retseptid ühest kohast võtta. Kurke saab teha nii mitmel erineval moel, et retsepte sai raamatujagu. Alates krõmpsuvatest "üheöö " soolakurkidest või kilekotikurkidest kuni klassikaliste hapendatud kurkide või igihalja Toome salatini. Raamatust võib leida ka moodsamaid tsilli , mündi või apelsiniga marineeritud kurke, mõnusaid salateid koduselt sinepiga või põnevalt Tai moodi valmistatud. Igal juhul saab selle raamatu abiga rikkalik kurgisaak purki pandud! “100 rooga “ sõsarsarja 17. raamat.

    Jaga

    Spetsifikatsioonid

    Tootekood
    0740809
    Ilmumisaasta
    2015
    Mõõdud
    205x135
    Leheküljed
    76
    Sarjas mitmes
    Ribakood
    9789949390809
    Keel
    ISBN
    9789949390809

    Kategooria Top 10

    Samalt autorilt

    Muud sama seeria tooted

    Sama hinnaga

    Sama keel