Otse lehe sisu juurde

Hapendamine

Kurkidest ja kapsastest arbuuside ja viinamarjadeni

Kirjastus
Sinisukk
Autor
Toivo Niiberg
Toimetanud
Sinisukk
"Viimasel ajal tuntakse üha rohkem huvi aia- ja metsasaaduste looduspärasema säilitamise ning hoidistamise vastu. Sellepärast on hapendamine kui üks vanimaid toiduainete töötlemise viise taas päevakorrale kerkinud. Hapendamise populaarsus peitub selles, et hapendamisprotsess teeb toiduainetega lausa imet, muutes need nii kasulikuks kui ka maitsvaks. Toivo Niiberg tutvustab oma raamatus lugejatele paljude saaduste hapendamisvõimalusi ja retsepte, mis sisaldavad hapendatud toiduaineid. Samuti kirjutab ta hapendamise ajaloost ja kasulikkusest, toob välja tuntumad hapendamiseks sobivad taimesordid ja peamised vead, millega hapendamisel kokku puututakse. Head hapendamist! "

    Jaga

    Spetsifikatsioonid

    Tootekood
    08144734
    Kirjastus
    Ilmumisaasta
    2016
    Mõõdud
    165x220
    Leheküljed
    264.0000
    Ribakood
    9789949344734
    Keel
    Lisamise aeg
    14.07.2016
    Toimetanud

    Kategooria Top 10

    Samalt autorilt

    Sama hinnaga

    Sama keel