Otse lehe sisu juurde

Hapendamise maagia. Köögi kombinatoorika

Kirjastus
Mondo
Autor
Andi Kondor
Hapendamine ehk kääritamine on iidne ja samas trendikas tegevus, mis pakub avastamisrõõmu nii algajale kui profile. Paljud toitumisteadlased on hapendamist kirjeldanud võluvahendina, mis parimal viisil tagab toiduainete säilitamise, rikastades neid samas pikantse maitse ning probiootikumide jt tervisele kasulike ainetega. Vastupidi levinud arvamusele pole aedviljade kääritamises mõnede põhitõdede omandamise järel midagi keerukat. Käsiraamat annab selged suunised kõigi meie köögis kasutusel aedviljade hapendamiseks, aga ka näiteks kimchi, leivakalja, ingverimõdu ja airaani valmistamiseks. Raamatu teises osas arutletakse selle üle, kuidas valmistada enim tuntud roogasid nõnda, et esile tuua nende koostisosade parimad omadused ja rikastada toidulauda uute huvitavate maitsetega. Pakutakse ideid selle kohta, kuidas eri maade rahvusköökidest nutikalt üht-teist üle võtta. Ligi sajale retseptile lisaks annab käsiraamat ka ohtrasti silmaringi laiendavat kõigi kirjeldatud toidu- ja maitseainete kohta.
    Tarne 1-3 tööpäeva

      Hind:30,95 €

      Jaga

      Spetsifikatsioonid

      Tootekood
      39134308
      Kirjastus
      Ilmumisaasta
      2022
      Mõõdud
      210x148
      Leheküljed
      220
      Ribakood
      9789916974308
      Keel

      Kategooria Top 10

      Samalt autorilt

      Sama hinnaga

      Sama keel