Skip to content

Toidud juustust ja juustuga

Publisher
Ühinenud Ajakirjad
Author
Marika Vingissar
Editor
Tiina Lebane
Juust on imeline toiduaine, mis võib olla ühtaegu peen ja kallis hõrgutis, aga ka harjumuspärane võileivakate. Algselt lihtne talupojatoit on Tuhkatriinu kombel teinud ajas läbi suuri muutusi. Näiteks loetakse fondüü alguseks omaaegset karjuste teguviisi, kes soojendasid kõva juustutükki lõkkel ja kastsid leivatükke sulajuustu sisse. Juust teeb kõik toidud maitsvaks. Supid, ahjuroad, salatid, omletid – pole rooga, kuhu juust ei sobiks. Kuna juust on rasvane ja soolane, siis maitsestamiseks piisab ka väikesest kogusest. Ja kui ei tule ühtegi mõtet, mida õhtuks süüa teha, siis ahjuplaaditäis sooje juustusaiu sobib alati kõigile.
    Delivery 7-14 working days

      Price:6,50 €

      Share

      Specification

      SKU
      41505451
      Published At
      2022
      Dimensions
      168x228
      Pages
      56
      EAN
      9789916715451
      Language
      Format
      Created At (custom)
      01.03.2023
      Designer

      Top Products

      Samalt autorilt

      Sama hinnaga

      Sama keel