Olia Hercules on pärit väikesest Kahhovka linnast Lõuna-Ukrainas. Nüüd juba aastaid Londonis elanuna on just sünnimaa köök see, mille traditsioone ja mitmekesisust ta oma loomingus jätkuvalt tutvustab.
Ukraina suveköök oli väike kerge ehitis köögiviljaaias, kus soojal suveajal süüa tehti ja koos perega einestati. Ühtlasi valmistati seal ka kõik puu- ja köögiviljahoidised. Nüüd on suveköögid Ukraina kodudest peaaegu kadumas, kuid retseptid – nende praktiliste ja nostaligiste kohtade pärand – elavad edasi. Raamatu 100 suurepärase retsepti, imeliste toidu- ja olustiklufotode ning meeleolukate isiklike meenutuste kaudu loob Olia kauni pildi sellest, kuidas tema kodumaa köök Karpaatidest Musta mere rannikuni varieerub samamoodi nagu maastikud, kliima ja aiatoodang.
Hoidised, hommikusöögid, supid ja puljongid, pelmeenid, klimbid, leib ja makaronitoidud, kala, liha, köögiviljad ja maiustused! Häid ja lihtsaid retsepte täis raamat on rõõmutoov ja kõhtutäitev külaskäik nii Ukraina toidu kui ka riigi ajalukku.