Skip to content

Rabarberi toidud salatitest magusani. Sari 100 rooga mini

Publisher
Ajakirjade Kirjastus
Author
Lia Virkus, Pille Enden
Kokaraamatusarja „100 rooga” väikeseformaadilise sõsarsarja esimene raamat on peagi poelettidel. Esimene kevadine tärkaja rabarber annab võimaluse pärast pikka talve jälle mõnusalt hapukaid kooke, lahedat kisselli ja kohevat vahtu valmistada. See mõjub kui sõõm kauaoodatud värsket õhku. Rabarberi kasutusala on aga hoopis laiem kui pelgalt koogid või magustoidud. Sobita seda liha või kalaga, lisa salatisse või vürtsmoosi. Valmista brüleekreemi, Pavlova kooki või tiramisut. Raamatust leiab rikkalikult soovitusi pea igas koduaias vohava rabarberi kasutamiseks.

    Share

    Specification

    SKU
    0742790
    Published At
    2013
    Dimensions
    205x135
    Pages
    64.0000
    Edition
    EAN
    9789949502790
    Format

    Top Products

    Samalt autorilt

    Muud sama seeria tooted

    Sama hinnaga