Skip to content

Poodi kalale

Publisher
Ajakirjade Kirjastus
Author
Epp Mihkels
Kümme-viisteist aastat tagasi vallutasid meie kalalette vaid lõhe ja forell. Praegu on pilt hoopis huvitavam. Müügil on nii kohalikest vetest püütud kalad kui ka hoopiski eksootilisemad isendid. Seetõttu ei või kauplusse kala ostma minnes teada, mis näkkab, ning edukalt võib osturetke nimetada hoopis kalalkäiguks.

Ent kui kalaletilt vaatavad vastu merikukk, merihunt või veel hullem – merikurat, tekib küsimus, mis kalad need on ja kas nad ikka toiduks kõlbavad. Ja mõnikord sooviks ka lõhet ja ahvenatki veidi uutmoodi valmistada.

Suurest kalaraamatust leiategi 70 retsepti rohkem kui kahekümnest erinevast kalast, mida meie kauplustest enim ostetakse. Lisaks nõuandeid, kuidas veenduda kala ostes selle värskuses, kuidas kala puhastada ja milliseid tööriistu selleks valida.

    Share

    Specification

    SKU
    3004945
    Published At
    2010
    Dimensions
    170x240
    Pages
    200.0000
    EAN
    9789949454945
    Format
    Created At (custom)
    22.10.2010
    ISBN
    9789949454945

    Top Products

    Samalt autorilt

    Sama hinnaga