Skip to content

Leivatoidud

30 soolast ja magusat

Publisher
Hea Lugu
Author
Pille Enden
Editor
Tiina Lebane
Kas oled leiba kasutanud vaid võileibade tegemiseks? Kuivanud või seisma jäänud leiva ära visanud? Siit raamatust leiad 30 ideed leiva kasutamiseks maitsvate ja põnevate roogade valmistamiseks. Suupisted, salatid, võileivatordid, isegi pitsa ja pikkpoisi saab leivast ja leivaga valmistada. Samahästi sobib leib magusatesse roogadesse – kookidesse ja magustoitudesse. Nii saavad vanad head ja tuntud maiused leivaga valmistades uue näo ja maitse. Meie igapäevane rukkileib on eestlaste jaoks aastasadade vältel olnud üks olulisemaid toiduaineid ja peatoidus ning lausa püha. Leib seisis söögi ajal laual aukohal, sellega püüti olla igati kokkuhoidlik ja laualt korjati hoolega kokku kõik leivaraasukesed. Neid ei visatud ära, vaid keedeti leivasuppi.Tänapäevane rukkileib on pigem võileivaalune või toidukõrvane, aga võiks olla hoopis rohkemat. Leivast saab valmistada nii soolaseid kui magusaid roogi ja selleks ei pea ootama kuni leib tahkeks muutub. Aga kui leib on tahkeks muutunud, saab seda kas siis ära kasutada uue roa valmistamisel. Vaja on vaid lasta oma loovus valla, vaadata, mida kappides leidub ja mida saaks kokku kombineerida ning panna alus uue roa sünniks.Anname leivale uue võimaluse!
    Delivery 1-3 working days
    Final products in stock

      Price:14,95 €

      Share

      Specification

      SKU
      49546663
      Publisher
      Published At
      2021
      Dimensions
      200x165
      Pages
      64
      Edition
      EAN
      9789916646663
      Language
      Format
      Designer

      Top Products

      Samalt autorilt

      Muud sama seeria tooted

      Sama hinnaga

      Sama keel