Skip to content

Kurk salatisse ja purki

Publisher
Ajakirjade Kirjastus
Author
Lia Virkus, Pille Enden
Eestimaal on suviti kogu aeg kurke sisse tehtud. Meie vanaemad ja emad on neid marineerinud ja soolanud, hapendanud ja salatiks teinud. See ajendaski autoreid seda raamatut kokku panema- et kurgihooajal oleks kõik retseptid ühest kohast võtta. Kurke saab teha nii mitmel erineval moel, et retsepte sai raamatujagu. Alates krõmpsuvatest "üheöö " soolakurkidest või kilekotikurkidest kuni klassikaliste hapendatud kurkide või igihalja Toome salatini. Raamatust võib leida ka moodsamaid tsilli , mündi või apelsiniga marineeritud kurke, mõnusaid salateid koduselt sinepiga või põnevalt Tai moodi valmistatud. Igal juhul saab selle raamatu abiga rikkalik kurgisaak purki pandud! “100 rooga “ sõsarsarja 17. raamat.

    Share

    Specification

    SKU
    0740809
    Published At
    2015
    Dimensions
    205x135
    Pages
    76.0000
    Edition
    EAN
    9789949390809
    Language
    Format
    ISBN
    9789949390809

    Top Products

    Samalt autorilt

    Muud sama seeria tooted

    Sama hinnaga

    Sama keel