Skip to content

Köögiviljarikkad road ehk kuidas küpsetada Trooja hobust

Publisher
Varrak
Author
Margit Härma
Editor
Karin Kastehein
Ärge ehmuge, see raamat ei räägi hobuselihatoitudest, vaid sellest, kuidas valmistada aedvilju nii maitsvalt, et ka kõige skeptilisemad „jänesetoidu“ põlgajad neid meeleldi söövad. Kõik teavad, et aedviljad on tervislikud. Ometi söövad eestlased palju vähem köögivilja kui teiste maade rahvad. Aga pole hullu! Tervislikku toitu pakkuva kohvikuketi Mamo loojal Margit Härmal on mitmeid nippe ja kavalaid nõkse, kuidas olukorda lahendada. Kõige tõhusamaks salarelvaks on seejuures imehead maitsed! Raamatu esimesest osast leiab lugeja toidud, kus köögivilju on lisatud roogadesse nii, et nende maitsed domineerima ei hakkaks. Teises peatükis on retseptid aedviljadega harjunud sööjatele ja kolmandas autori pere lemmiktaimetoidud. Ja siis veel valik kastmeid ja muud head-paremat. Juurde on lisatud ka siinsetes retseptides kõige sagedamini esinevate köögiviljade tutvustused, kus leidub nii praktilisi nõuandeid kui ka Tervise Arengu Instituudi selgitusi, miks üks või teine vili kasulik on.

    Share

    Specification

    SKU
    0308049
    Publisher
    Published At
    2016
    Dimensions
    240x168
    Pages
    208
    EAN
    9789985338049
    Language
    Format
    Created At (custom)
    03.08.2016

    Top Products

    Samalt autorilt

    Sama hinnaga

    Sama keel