Varakevadise ärkajana saab rabarber otsekohe kõikide lemmikuks. Tõrkumata ja usinasti esineb ta nii marjade kui ka puuviljade rollis ega tuleta millegagi meelde, et tegelikult pole ta ei seda ega teist, vaid hoopistükkis lehtköögivili. Ja eks ta teab varasematest kogemustest, et tähetund on üürike ning möödub koos esimeste suvemarjade tulekuga.
Meie jaoks on rabarber armastatud taim, millest on hea kooki küpsetada või mahla keeta, kloppida mannavahtu või valmistada värsket salatit. Raamatust leiad rohkesti nii uudseid ideid rabarberi kasutamiseks kui ka mitmeid vanu ja armsaks saanud retsepte kevadiste kookide, tortide ja magustoitude valmistamiseks. Kinoasalat röstitud rabarberiga, rabarberikausikook rukkileivaga, rabarberi-rukkikarask, rabarberikook krõbeda kardemonibeseega, rabarberi-plaadikook iirise-purukattega ja rabarberikompott limoncelloga on vaid mõned nimetused ahvatlevast retseptivalikust.
Sarja „Sada rooga mini+“ teine raamat.