Skip to content

Kastmed

Soojad. Külmad. Soolased. Magusad.

Publisher
Ühinenud Ajakirjad
Author
Pille Enden
Editor
Tiina Lebane
Kastmel on toidu viimistlemisel tähtis roll – see annab ahvatleva väljanägemise, täiustab maitset ja tõstab esile roa parimad omadused. Hea kaste aitab muuta ka lihtsama toidu kulinaarseks meistritööks ning ühendab taldrikul erinevad komponendid ühtseks tervikuks. Kastme aroom ja maitsekooslus peavad üheskoos hästi toimima ning peatoiduainet täiendama ja parandama, kui vaja, siis isegi päästma. Raamatust leiab sooja ja külma kastme retsepte sea- ja loomaliha, linnuliha, kala, köögiviljade ja pasta juurde ning klassikalisi magusaid kastmeid. Lisaks häid nõuandeid põhikastmete valmistamiseks, täiendamiseks ja toiduga sobitamiseks ning nippe kastmepõhja tegemiseks ja selle tarvis puljongi keetmiseks.
    Delivery 1-3 working days

      Price:26,95 €

      Share

      Specification

      SKU
      41500192
      Published At
      2024
      Dimensions
      210x170
      Pages
      136
      EAN
      9789916760192
      Language
      Format
      Created At (custom)
      17.10.2024

      Top Products

      Samalt autorilt

      Sama hinnaga

      Sama keel

      Recently viewed