"Kes on kunagi söönud suve esimesi õrnu lillkapsaõisikuid, mis koos sulavõi ja soolahelvestega lausa härdakstegevalt hästi maitsevad, või nautinud kergelt küüslauguga vokitud kirgasrohelist brokolit, see mõistab hästi, miks lillkapsas ja brokoli võiksid meie toidulauale sagedamini sattuda. Need käharad ja kohevad kapsateisendid pakuvad oma õisikutega lugematuid võimalusi põnevate ja hõrkude toitude valmistamiseks. Toorelt või aurutatult, supis või vokis, pajas või pitsal – ideid, kuidas lillkapsast ja brokolit valmistada, peaks selles raamatus jaguma igaühe maitsele. Kaunid kapsalised on tänuväärseks tooraineks neile, kes hindavad tervislikku, kõhusõbralikku ja kalorivaest täisväärtuslikku toitu. Boonuseks on mõnus maitse, mille nendest köögiviljadest üsna lihtsate nippide abil välja võlub. Retseptidele lisaks on raamatus kirjas ka nõuanded lillkapsa ja brokoli käsitlemiseks.
Sarja „Sada rooga mini+“ kolmas raamat"