Kõigist Eesti nurkadest pärit kokkade oskusi ja kirge tähistatakse uues põnevas kokaraamatus, mis sisaldab retsepte, millest enamik on lihtsasti kodus valmistatavad. 25 Best Chefs - Estonia on stiilne, otsast lõpuni illustreeritud raamat, mis tutvustab riigi parimate kokkade retsepte. Raamatu teeb eriliseks see, et see on samaaegselt nii eestikeelne kui ka inglisekeelne, mis teeb sellest ideaalse kingituse. Ka kõige kogenematumad kokad saavad esmakordselt nautida lihtsalt valmistatavat restorani tasemel toitu oma köögis.Paljud kaasatud kokkadest on enne kodumaale naasmist töötanud erinevates restoranides üle maailma, ennast edetabelites küles töötanud või end Michelini tärniga pärjatud ettevõtetest koolitamas käinud. Teised aga jagavad inspireerivaid lugusid oma teekonnast toitlustusmaastikul ja sellest, kuidas kokaks saamine oli neile teatud põhjustel ainus võimalik karjäärivalik. Raamat sisaldab retsepte, mida illustreerivad vapustavad fotod. Retseptid sisaldavad paljusid Eesti armastatumaid tooraineid, mis näitavad, millist mõju on paljud kokad saanud pere kokkamisest ja traditsioonilistest lemmikroogadest.Peter Marshall on raamatusse pannud palju armastust ja on lõpptulemusega rahul.Antud projekti peamine koostööpartner Taigo Lepik Eesti Peakokkade Liidust on kindlustanud, et oleme töötanud Eesti parimate kokkadega. Tänu nende pühendumusele sellesse projekti on mul hea meel tõdeda, et oleme välja andnud ainulaadse raamatu, mis loodetavasti inspireerib kõiki kodukokkasid katsetama uusi retsepte ja saama huvitavaid kokanduslikke kogemusi.25 Best Chefs – Estonia trükitakse nii eesti kui ka inglise keeles