Перейти к содержимому

Toitlustusteenindus. Praktiline kulinaaria

Publisher
Avita
Author
Sirje Rekkor, Anne Kersna
Õppevahend on mõeldud kasutamiseks toitlustus-, teenindus- ja hotellieriala õppijatele, nende alade täiend- ja ümberõppijatele, samuti toitlustusfirmade ja hotellide köögitöötajatele. Õpik on vastavuses EV Haridusministeeriumi kokkade koolituse riikliku õppekavaga. Õpikusse on koondatud köögitöös olulised teadmised tööturvalisusest, esmaabist õnnetusjuhtumite korral, köögitöövahenditest ja köögitöö korraldamisest. Samas on ka praktilisi näpunäiteid toiduainete kaalumiseks ja maitseainete kasutamiseks toidu valmistamisel. Õpik sisaldab retsepte puljongite, kastmete, suppide, köögiviljalisandite ja -roogade, putrude, pastatoitude, kohupiima- ja munaroogade, liha- ja kalaroogade, magusroogade ning küpsetiste valmistamiseks.

    Делиться

    Спецификация

    SKU
    0204489
    Publisher
    Published At
    1999
    Dimensions
    205x300
    Pages
    370
    EAN
    4741231000273
    Created At (custom)
    01.01.2001

    Популярные товары

    Sama hinnaga