Перейти к содержимому

Kulinaaria

Publisher
Argo
Author
Sirje Rekkor
Õpiku neljas trükk on eelmistega võrreldes oluliselt täiendatud ja kaasajastatud, lisatud on koguni üheksa uut peatükki. Õpiku üheksa autorit on õpiku koostamisel lähtunud eelkõige toiduvalmistamise õpetamise vajadustest kutsealases koolituses. Õppimise tõhustamiseks on kõigi 31 peatüki lõpus kordamisküsimused ja harjutusülesanded teadmiste kinnistamiseks ja loovuse arendamiseks. Rohkesti vajalikku teavet pakuvad õpiku lisad.

Õpiku koostamisel on aluseks võetud Haridus- ja Teadusministeeriumi kulinaaria aineprogrammid kokkade, kokk-pagarite ja kokk-kondiitrite erialadele. Käsiraamat on abiks ka teenindus- ja hotellialal õppijatele ning vastavate erialade täiend- ja ümberõppijatele kulinaariaalaste teadmiste täiustamisel.

    Доставка 7-14 рабочих дней

      Цена:23,95 €

      Делиться

      Спецификация

      SKU
      0166382
      Publisher
      Published At
      2011
      Dimensions
      270x210
      Pages
      352.0000
      EAN
      9789949466382

      Популярные товары

      Samalt autorilt

      Sama hinnaga