Перейти к содержимому

Toitlustuse alused

Publisher
Argo
Author
Sirje Rekkor, Anne Kersna, Anne Roosipõld, Maire Merits
Õpikusse on koondatud olulised baasteadmised toitlustusteenustest ja toitlustusettevõtete tüüpidest, samuti toitumisest, toiduainetest ja jookidest ning menüüde koostamisest ja hindade kalkuleerimisest. Õpik sisaldab peatükke toiduvalmistamise ja toitlustusteeninduse alustest ning töö korraldamisest toitlustusettevõttes. Eraldi peatükid on pühendatud Eesti toidukultuurile ja rahvusköögile ning erinevate rahvaste toidukultuurile. Õpik sisaldab harjutusülesandeid, kordamisküsimusi teadmiste kinnistamiseks ja loovuse arendamiseks, terminoloogiasõnastikku ning lisasid ning on mõeldud kasutamiseks majutuse, toitlustuse ja turismi erialade õppijatele, samuti nende valdkondade täiend- ja ümberõppijatele. Õpik on praktiliseks abivahendiks ka toitlustus- ja majutusteenuseid pakkuvate ning turismiettevõtete töötajatele. Õpik on vastavuses 2007. a. Riiklikus Eksami- ja Kvalifikatsioonikeskuses valminud riiklike õppekavadega.

    Делиться

    Спецификация

    SKU
    0168402
    Publisher
    Published At
    2008
    Dimensions
    210x270
    Pages
    180
    EAN
    9789949438402
    Created At (custom)
    04.11.2008

    Популярные товары

    Samalt autorilt

    Sama hinnaga