Перейти к содержимому

Toit kui ravim. Praktilisi juhtnööre tervislikuks toitumiseks

Praktilisi juhtnööre tervislikuks toitumiseks

Publisher
Varrak
Author
Pierre Jean Cousin
Translator
Marju Algvere
"Toit kui ravim" on praktiline teejuht toitude ja jookide tervendavate omaduste juurde. Rahvusvaheliselt tunnustatud akupunktuuri ja taimravi spetsialist Pierre Jean Cousin selgitab, kuidas teatud toidud mitte ainult ei aita teatud haiguseseisundeid vältida, vaid paljudel juhtudel mõjuvad haigusesümptomitele leevendavalt või isegi tervendavalt.
Raamat koosneb kolmest osas. Esimeses osas vaadeldakse rohkem kui 140 toitu. Kirjeldatakse igaühe koostisaineid ja konkreetseid tervisehädasid, mille suhtes neil on soodne mõju.
Teises osas on rohkem kui 80 sagedamini ettetulevat haigust, alates tavalisest külmetusest artriidi ja kõrge vererõhuni, grupeeritud kehasüsteemide järgi. Iga kehasüsteemi jaoks leiate sobivate tervendavate toitude nimistu, selgitused, kuidas toit saab seda kehasüsteemi tervena hoida ja probleeme kas kaotada või leevendada, samuti loendi haigustest koos üksikasjaliku infoga, milliseid toite süüa ja milliseid vältida. Kolmandas osas leiate üle 180 tervisliku ja raviva retsepti.
Lisaks on raamatus toodud kergesti järgitav neljanädalane mürgistest jääkainetest vabanemise Detox-programm: tervendavate toitude, ravijookide ja harjutuste kava kehasüsteemide puhastamiseks ning elujõu ja tervise tugevdamiseks.

    Делиться

    Спецификация

    SKU
    0303097
    Publisher
    Published At
    2007
    Pages
    144
    EAN
    9789985313091
    Created At (custom)
    28.03.2007
    ISBN
    9789985313091
    Translator

    Популярные товары

    Sama hinnaga