Перейти к содержимому

Teenindamise kunst

Toitlustamine. Vastuvõttude korraldamine

Publisher
Argo TTP OÜ
Author
Sirje Rekkor, Reelika Eerik, Tiiu Parm, Allan Vainu
Õpikus kirjeldatakse erinevate laudade ülesehitust, linutamise ja kaunistamise erinevaid võimalusi ja teeninduse põhitehnikaid. Tutvustatakse tavapäraseid ja erilisi lauanõusid ning serveerimisvahendeid. Iga selvelaua liigi kirjeldamisel on toodud sellele sobivad road ja joogid, ning antud praktilisi näpunäiteid menüüde koostamiseks ja roogade serveerimiseks. Raamatus on rohkesti nõuandeid vastuvõttude korraldamiseks ja vastuvõtulaudade katmiseks ning teenindamiseks. Õpik toetab majutamise ja toitlustamise ning reisimise, turismi ja vaba aja veetimise riiklike õppekavade mooduleid, ent seda saavad käsiraamatuna kasutada ka toitlustusfirmad. Õppeprotsessi tõhustamiseks on arvukalt harjutusülesandeid, rohkesti on illustreerivat materjali, samuti näidismenüüd koos lauaskeemidega. Õpik on 2000. aastal ilmunud hinnatud käsiraamatu Selvelauad oluliselt täiendatud ja kaasajastatud variant.

    Делиться

    Спецификация

    SKU
    0166887
    Publisher
    Published At
    2013
    Dimensions
    270x210
    Pages
    204
    EAN
    9789949466887

    Популярные товары

    Sama hinnaga