ESIMENE EESTIKEELNE KUFI-RETSEPTIDE KOKARAAMAT – LIGI 100 SUUREPÄRAST JA KERGESTI VALMISTATAVAT HÕRGUTIST! Põnevad köögimasinad tulevad ja lähevad. Kuumaõhufritüür ehk airfryer, suupärasema nimetusega KUFI on tulnud, et jääda! Särisevad steigid, mahlakad lihapallid, krõbe kana ja õrn kala saavad kufis lihtsalt suurepärased – seest mahlased ja pealt mõnusalt krõbepruuniks küpsenud. Kõik alates ahjujuurikatest ja bataadifriikatest kuni magusaks küpsetatud kirsstomatite ja täidetud seenteni välja on võrratult head. Seda kõike kiirelt, mugavalt ja vähema rasvaga, kui praadides või friteerides. „Kufi kokaraamat“ on loodud argipäeva maitsvamaks muutmiseks, ehkki leidub toite, mis on igati sobivad ka pidulikemaks hetkedeks. Retseptides on kasutuses arusaadavad ja igapäevased koostisosad, mis on saadaval enamikes poodides. Kulinaarsed kukerpallid ja gastronoomilised ilmaimed jäägu teistesse raamatutesse, kufi on eelkõige loodud igapäevaelu hõlbustamiseks. „Kufi kokaraamatut“ võib soovitada ka suurematele lastele ja noortele, kes alles teevad kokkamisega tutvust või alustavad oma iseseisvat elu. Kindlasti leiavad siit häid nippe ja ahvatlevaid retsepte kõik praegused ja tulevased kufiomanikud. Mari-Liis Ilover on populaarne toidublogija ja kokaraamatute autor. Tema sulest on lisaks varasemale 10 kokaraamatule ilmunud tuhandeid retsepte ja hulgaliselt toiduteemalisi kirjutisi erinevates meediaväljaannetes. Autori südames kuulub eriline koht armastusega valminud heale kodutoidule.