Перейти к содержимому

Kreeka köök. Kalimera, kallis Eesti!

Publisher
Kalamata
Author
Piret Põldsalu
Editor
Tiina Lebane
„Kreeka köök on nii rikkalik, mitmekesine ja maitsev, aga Eestis on selle kohta teenimatult vähe kirjandust. Mul on hea meel, et saan seda oma väikese kokaraamatuga natukenegi täiendada, kust leiad 25 lihtsat ja ehedat kreekapärast retsepti,“ sõnab autor. Kalamata lugu sai alguse kahe inimese vahelisest armastusest, ühest romantilisest Kreeka rannalokaalist ja maitsemeeli saatuslikult kõditanud imemaitsvast oliiviõlist. Otsus tegutseda tuli kiiresti. Küsimus ei olnud selles „kas“, vaid „kuidas“. Alles pidi jääma seesama maitse ja kvaliteet. Nüüd tegeleb autori ettevõte eheda Kreeka talukauba tarnimisega eestlaste toidulauale ühe väga lihtsa printsiibi alusel: „Too seda, mida tarbib traditsiooniline Kreeka perekond, kus mitu põlvkonda elab koos ühe katuse all, ja kus pere ja sõpruskonnaga kokku saades kaetakse laud maa rikkalikule toidukultuurile omaseid tavasid järgides.“ Kreeka ja ka iga muu rahvusköögi roogade valmistamisel tagab õnnestumise vaid võimalikult autentne tooraine. Seepärast toob Kalamata OÜ kõik oma toiduained Eestisse kaalukaubana ja nii ehedal kujul kui vähegi võimalik, keskkonnasõbralikku maailmavaadet austades. Kalimera müügileti leiab Balti jaama turult, infot saab ka Facebooki lehelt Kalimera, kallis Eesti.
    Доставка 1-3 рабочих дня

      Цена:15,95 €

      Делиться

      Спецификация

      SKU
      78568810
      Publisher
      Published At
      2021
      Dimensions
      200x165
      Pages
      64
      EAN
      9789916408810

      Популярные товары

      Sama hinnaga

      Sama keel

      Недавно просмотренные