Перейти к содержимому

Eesti Peakokkade lugu. Sbornikust Michelin

Publisher
Menu Meedia
Author
Koostaja: Heidi Vihma
Eesti restoranide ja kokkade viimase kolme aastakümne lugu, mille on jutustanud kuuskümmend viis peakokka. Seda on täiendatud restoranikriitiku tähelepanekute ja 53 parima retseptiga minevikust ning olevikust. Lugu algab sealt, kus lõpeb sbornik’u, nõukogude ajal sööklaid ja restorane valitsenud retseptikogumiku aeg, ja jõuab välja tänapäeva, kui Eesti kohal on löönud särama autoriteetse Michelini restoranigiidi tähekesed. Põnev ja isuäratav raamat, kus särinat mitte vähem kui restoraniköögis trammi ehk tipptunni ajal.
    Доставка 7 рабочих дней
    Последние товары в наличии

      Цена:45,95 €

      Делиться

      Спецификация

      SKU
      27941147
      Publisher
      Published At
      2023
      Dimensions
      1x1
      Pages
      285
      EAN
      9789916731147
      Created At (custom)
      12.12.2023

      Популярные товары

      Sama hinnaga

      Sama keel