Otse lehe sisu juurde

Restoran Hõlm ja Lydia G. Holmi retseptid (1925-1926)

Kirjastus
Lydia Hotell OÜ
Autor
Lauri Ülenurm, Karl Pajussaar, Andrus Saartok,
Toimetanud
Siiri Ombler
Hõlm on restoran, mis kuulub restorane koondava gastronoomia teejuhi White Guide valikul Balti-ja Põhjamaade parimate restoranide hulka terve enda tegutsemisaja jooksul. Restoran kasutab roogade valmistamisel põnevaid tehnikaid, mille juures on olulisel kohal puhas tooraine, kvaliteet ja lihtsus. Lisaks üllatab restoran retseptidega, mis pärinevad Lydia Grünmann Holmi 1925.-26. aastal kirjutatud retseptikogust. Autori nimest on inspireeritud ka restorani nimi - Hõlm. Uus retseptiraamat sisaldab endas Lydia Grünmann Holmi kirjutatud retseptikogust retsepte ja ka uusi meie kokkade poolt väljatöötatud retsepte.
    Tarne 7-14 tööpäeva

      Hind:35,95 €

      Jaga

      Spetsifikatsioonid

      Tootekood
      7170972
      Ilmumisaasta
      2018
      Mõõdud
      240x200
      Leheküljed
      132
      Ribakood
      9789949887972
      Keel
      Toimetanud
      Kujundaja

      Kategooria Top 10

      Sama hinnaga

      Sama keel