Skip to content

Sügavkülmutamine. Maasikatest ja vaarikatest aedubade ja maitseroheliseni

Maasikatest ja vaarikatest aedubade ja maitseroheliseni

Publisher
Sinisukk
Author
Toivo Niiberg
Editor
Liisi Lees-Leesmaa
"Sügavkülmutamine on põhjamaades ja kõrgmäestikes toiduainete ammu tuntud säilitusviis, mis on populaarne ka tänapäeval. Sügavkülmutades säilivad C-vitamiin, eeterlikud õlid ning muidu kiiresti riknevad valkained. Võrreldes keemiliste säilitusviisidega mõjutab sügavkülmutamine toiduainete omadusi tunduvalt vähem, sest keemilisi ühendeid (näiteks konservante) ei lisata, seetõttu on sügavkülmutamine palju tervislikum ja looduslähedasem. Toivo Niiberg tutvustab oma raamatus lugejatele sügavkülmikuid ning aia- ja metsasaaduste, liha, kala ja kondiitritoodete erinevaid sügavkülmutamis- ja sulatamisviise. Samuti kirjutab ta külmutamise ja sügavkülmutamise olemusest ja peamistest vigadest, millega külmutamisel ja sulatamisel kokku puututakse. "
    Delivery 7 working days

      Special price:15,99 €-36%

      Price:24,95 €

      Share

      ...

      ...