Skip to content

Kuld Lõwi ja Kultase ajal. Tallinna restoranikultuuri ajalugu 1918-1940

Publisher
Varrak
Author
Kalervo Hovi
Translator
Piret Saluri
Editor
Malle Kiirend
Turu ülikooli ajalooprofessori põhjalik ülevaade Tallinna restorani- ja kohvikukultuurist kahe maailmasõja vahelises Eestis annab põhjaliku pildi meie joomis- ja söömiskommetest ning olulisematest restoranidest, kabareedest ja kohvikutest. Autor on kasutanud laialdast allikmaterjali: arhiividokumente, ajakirjandust ja kaasaegsete sageli värvikaid detaile sisaldavaid mälestusi. Raamat laseb mõista Eesti toonase restoranikultuuri kõrget taset ja kirevust, mis tegi Tallinnast soomlaste ja mitte ainult soomlaste paradiisi juba 1920. aastatel. Teose eestikeelne väljaanne on kaunilt kujundatud ja rikkalikult illustreeritud omaaegsete fotodega. Kordustrükk.
    Delivery 7 working days

      Price:26,95 €

      Share

      Specification

      SKU
      03040646
      Publisher
      Published At
      2017
      Dimensions
      230x150
      Pages
      328
      EAN
      9789985340646
      Language
      Format
      Created At (custom)
      05.05.2017
      Translator

      Top Products

      Samalt autorilt

      Sama hinnaga

      Sama keel