Sitsiilia toit on kirevaima valikuga kogu Itaalias.
See raamat ehedast Sitsiilia köögist sai alguse ühe vahva Sitsiilia proua nonna Rosalba käsitsi kirjutatud kokaraamatust. Ta kogus sinna kokku oma pere lemmikretseptid ja jagas retseptivihikud oma nelja lapse peredele, et nemadki saaksid laias ilmas elades sama häid Sitsiilia köögi hõrgutisi valmistada.
Rosalba soovib, et tema retseptid, mis on suures osas kuldvara klassikalisest Sitsiilia köögist, elaksid edasi kui perekonna traditsioon. Aga see, et tema raamatust võiks saada päris kokaraamat, ei osanud Rosalba mitte unistadagi!
Lia Virkus ja Heret Pauskar võtsid kätte ja tegid selle kokaraamatu teoks. Pärast poolteist nädalat koos kokkamist, turgudel kolamist, kohalike toitude maitsmist ja nonna Rosalba nõuannete kuulamist saigi teoks raamat ehedast Sitsiilia köögist! Raamatus on üle 50 retsepti koduseid ja lihtsaid Itaalia köögi retsepte koos kaunite piltide-nõuannete-kommentaaridega.