Перейти к содержимому

Sügavkülmutamine

Maasikatest ja vaarikatest aedubade ja maitseroheliseni

Publisher
Sinisukk
Author
Toivo Niiberg
Editor
Liisi Lees-Leesmaa
"Sügavkülmutamine on põhjamaades ja kõrgmäestikes toiduainete ammu tuntud säilitusviis, mis on populaarne ka tänapäeval. Sügavkülmutades säilivad C-vitamiin, eeterlikud õlid ning muidu kiiresti riknevad valkained. Võrreldes keemiliste säilitusviisidega mõjutab sügavkülmutamine toiduainete omadusi tunduvalt vähem, sest keemilisi ühendeid (näiteks konservante) ei lisata, seetõttu on sügavkülmutamine palju tervislikum ja looduslähedasem. Toivo Niiberg tutvustab oma raamatus lugejatele sügavkülmikuid ning aia- ja metsasaaduste, liha, kala ja kondiitritoodete erinevaid sügavkülmutamis- ja sulatamisviise. Samuti kirjutab ta külmutamise ja sügavkülmutamise olemusest ja peamistest vigadest, millega külmutamisel ja sulatamisel kokku puututakse. "
    Доставка 7 рабочих дней

      Специальная цена :15,99 €-36%

      Цена:24,95 €

      Делиться

      Спецификация

      SKU
      08144727
      Publisher
      Published At
      2016
      Dimensions
      220x165
      Pages
      216
      EAN
      9789949344727
      Created At (custom)
      04.07.2016

      Популярные товары

      Samalt autorilt

      Sama hinnaga

      Sama keel