Перейти к содержимому

Hispaania söögid Eesti köögis

Publisher
Toledo kirjastus
Author
Eneko Bolumburu, Rafael M. Calvo Díaz, Neftalí Peral, Miguel Villoslada
Translator
Mari Laan
Editor
Elmer Kohandi; Maris Peebo
Hispaanlased pea sünnivad külalislahkete meisterkokkadena. Selle raamatu kokad, neli Eestis elavat hispaanlast, õnneks vist ei oska kahtlustadagi, et on kolinud maale, kus vanarahvas muude tarkade ütlemiste sekka olla vahel poetanud ka selle: „Külalistel anna veega kartulid ja kuparäimi, kae kas veel tuleve.“ Ja las see jäädagi. Kokaraamatu sooviks on tuua Eesti köökidesse Hispaania sööke, mida saab valmistada kartuseta, et mõni eksootiline toiduaine pole kättesaadav. Autorid on Eestis elavad hispaanlastest hobikokad ja kõiki roogasid on nad ise siinsetes tingimustes valmistanud, vajadusel retsepte pisut kohandades ja silmas pidades, et kõik koostisosad oleksid Eestis olemas. Raamatust leiate meie Hispaania kokkade lemmikuid kergetest toitudest keerukateni, krevettidest verivorstini ja Andaluusiast Baskimaani. Mõni roog võib olla ootamatult tuttavlik, mõni värskendavalt uudne. Igal juhul on aga hetkes olemise heade oskajate ja võõrustada armastavate inimeste retseptid need kõige paremad!

    Делиться

    Спецификация

    SKU
    1914094
    Published At
    2013
    Dimensions
    272x182
    Pages
    160
    EAN
    9789949334094
    Translator

    Популярные товары

    Sama hinnaga