Перейти к содержимому

Avameelselt köögist

ehk seiklused kulinaarses allmaailmas

Publisher
Varrak
Author
Anthony Bourdain
Translator
Juhan Habicht
Anthony Bourdain on mitmes mõttes haruldane kokk. Ta töötas ennast nõudepesijast New Yorgi trendika restorani peakokaks ja kirjutas sellest siis raamatu “Avameelselt köögist”. Raamat sai suurepärase vastuvõtu osaliseks, sellest vaimustusid nii lugejad kui ka kriitikud. Pärast seda on ta kirjutanud veel mitu raamatut ning juhtinud kokasaateid Travel Channelis ja Food Networkis.
„Avameelselt köögist“ räägib sellest, kuidas algas ja kulges Bourdaini kokakarjäär. Kuulsusest ja glamuurist oli asi kaugel, kui ta nõudepesijana viletsavõitu kalarestoranis tööd sai. Et ta oli aga lapsest saadik kokaks saada tahtnud, siis õppis ta ahnelt ja väsimatult ning kohanes selle kummalisevõitu maailmaga, mis tema ees avanes. Tema köögilugudes leidub provintsirestoranide värvikaid tegelasi, New Yorgi peenemate söögikohtade töötajaid ja kliente, narkoärimehi ja reisidel kogutud muljeid Jaapanist ja Pariisist.
"Avameelselt köögist" eestikeelne esmatrükk ilmus Varrakus 2005. aastal, Bourdaini teine raamat "Koka rännakud" aga 2003. aastal.

    Делиться

    Спецификация

    SKU
    0301263
    Publisher
    Published At
    2010
    Dimensions
    210x150
    Pages
    318
    EAN
    9789985321263
    Created At (custom)
    05.11.2010
    Translator

    Популярные товары

    Samalt autorilt

    Sama hinnaga