Перейти к содержимому

1930. aastad Eestis. Kokakunst / 1930s Estonia. The Art of Cooking / 1930er Jahre in Estland. Die Kunst des Kochens

Publisher
Nornberg & Co OÜ
Author
Merike Jürjo
Translator
Iris Assad
Eelmise sajandi kolmekümnendaid aastaid katab Eestis mälestuste kullatolm. Läänemere-äärne väikeriik suutis end väljaspoole tutvustada eelkõige kvaliteetse põllumajandustoodanguga – lisaks kodumaale olid Eesti peekon, või ja munad kõrgelt hinnatud teisteski Euroopa riikides ning need olid tulutoovad ekspordiartiklid. Tollaseid toiduretsepte ja igapäevast köögikunsti iseloomustas tervislik ja kokkuhoidlik lähenemine, kus maitseainetega ei priisatud. Samas annavad tänapäeval need retseptid võimaluse igal kokal just temale sobivaid vürtse lisada ja omakorda erinevate maitsenüanssidega katsetada. Kolmekeelse kokaraamatu retseptid on kogunud Merike Jürjo, tõlkinud Iris Assad ja kujundanud Kristel Kaerma.
    Доставка 7 рабочих дней

      Специальная цена :18,95 €-27%

      Цена:25,95 €

      Делиться

      Спецификация

      SKU
      43397130
      Published At
      2019
      Dimensions
      168 x 241 x 16 mm
      Pages
      160
      EAN
      9789949737130
      Created At (custom)
      13.12.2019
      Translator

      Популярные товары

      Samalt autorilt

      Sama hinnaga

      Sama keel