Raamat sisaldab 22 Eesti tippkoka veiseliharetsepti koos koka persooni tutvustusega. Igal kokal on jagada oma nipp, kuidas parim tulemus saada. Kõik road on kodukokkadele jõukohased.
74 lehekülge inspiratsiooni 23 retsepti tervislikust veiselihast õpetlik veise lõikusskeem kõikide lihaste tutvustusega Kokaraamatust on kasu siis, kui midagi ka oma käel järele proovida, ent kas üksnes retseptist piisab? Loomulikult on tippkokkadel rohkelt salanippe ja kõva tööga selgeks õpitud oskusi, mida igal kodukokkajal pole, kuid kõik nad toovad välja, et üks olulisi õnnestumise komponente on puhas ja naturaalne tooraine. Tegelikult üks on veel ja see on hea tuju. Soovitame Sinulgi kasutada ainult parimaid lihasaadusi ning võtta veiseliharoogade vaaritamine ette sooja südamega.