Otse lehe sisu juurde

Lihtsalt ja maitsvalt linnulihast

Kirjastus
Kirjastus Pegasus
Autor
Tuuli Mathisen
Toimetanud
Ingrid Krall
Raamatus on häid nippe ja teadmisi selle kohta, milliste maitsetega linnuliha kõige paremini kokku sobib. Linnuliharoogade valmistamiseks leidub pea lugematu hulk võimalusi, lisaks kuulub linnuliha parimate valguallikate hulka. Raamatust leiab peamised töövõtted nii toore kui ahjukana tükeldamiseks, aga ka kana sidumiseks ning kanaliblika valmistamiseks. Siin on retsepte, mis sobivad oma lihtsuse ja valmistuskiiruse tõttu argiõhtusse, aga ka pisut rohkem vaeva vajavaid toite, mida sobib pakkuda nii pühapäeval kui pidupäeval. Retseptide hulgast leiab salateid, suppe, suupisteid, toekamaid roogi ja ka muu maailma parimaid linnulihatoite. Lisaks hulk autori lemmikuid, alates lihtsast kana-klimbisupist, suitsukana-sinihallitusjuustu pirukast ja trühvliga kanamaksapasteedist kuni Hiina köögist pärit kung pao või Korea krõbekanani välja. Tuuli Mathisen on toidumaailmas tegutsenud juba 14 aastat. Kõik sai alguse toidublogist tuuliretseptid.ee, kuid nüüdseks on tema tegevus laienenud, ta tegutseb ka toidustilisti ja – fotograafina. Ta on Eesti suurima toiduajakirja Oma Maitse toimetaja ning temalt on ilmunud 12 kokaraamatut.
    Tarne 1-3 tööpäeva

      Hind:27,95 €

      Jaga

      Spetsifikatsioonid

      Tootekood
      23994853
      Ilmumisaasta
      2023
      Mõõdud
      240x165
      Leheküljed
      176
      Ribakood
      9789916164853
      Keel
      Lisamise aeg
      02.06.2023
      Toimetanud

      Kategooria Top 10

      Samalt autorilt

      Sama hinnaga

      Sama keel