Koduveini aabits. Viies, oluliselt täiendatud trükk.

0 viiest
Hinda
Toode on läbimüüdud!
Tihti arvatakse, et koduvein on väga magus, käärib kaua ja tekitab hirmsat peavalu. Tegelikult saab õigete töövõtete ja vahenditega puhta, klaari ja soovi korral ka täiesti kuiva veini. See raamat ongi lühike õpetus sellest, mida algajad koduveinitegijad teadma peaksid: millest veini valmistada, milliseid tarvikuid ja pärmi kasutada, kuidas käärimine lõpetada … Lisaks veel hulganisti nõuandeid veini säilitamiseks, serveerimiseks ja parimaid koduveini retsepte.

See on "Koduveini aabitsa" viies, oluliselt täiendatud trükk. Põhjalikule koduveiniõpetusele on lisatud siidri osa ja veel mitu uut peatükki. Näiteks Veinitegemise äpid, Sagedasemad vead ja tõrked, Veiniga kokkamine, Mulliga joogid, Siidri ja vahuveini retseptid ja Jääsiider. Seda, et Eestist on saanud veinimaa, kinnitab aga peatükk Eesti Veinitee. Veinihuviline saab teavet 19 veinimaja ja kahe siidritootja kohta.

Tiina Kuuler (1969) on Valgejõe Veinivilla perenaine ja veinimeister. Tartu Ülikoolis on ta õppinud ajakirjanikuks ja töötanud sel alal 20 aastat.
2013. aastal lõpetas ta Eesti Sommeljeede erakooli ja sai seal kohe ise teiste koolitajaks. Ta korraldab koduveini kursusi ja alates 2010. aastast üleriigilist koduveinikonkurssi
Toode on läbimüüdud!