Otse lehe sisu juurde

Kohv. Ajalugu, kasvatamine, valmistamine, nautimine

Kirjastus
Menu
Autor
Annely Raun, Kaspar Grossfeldt
Ajalugu, kasvatamine, valmistamine, nautimine Tassitäit aromaatset kohvi juues ei mõtle me tavaliselt sellele, kui pika teekonna teeb läbi kohviuba enne, kui jõuab meieni, kes me sellest pisikesest oast valmistatud hõrgutavat jooki naudime. Kohv – see on nii igapäevane ja enesestmõistetav. Ometi on selle joogi ajalugu täis legende ja salapära. Kus ja millal sai kohvijoomine alguse ja millal jõudis see jook meieni? Kus ja kuidas kohviube kasvatatakse ja töödeldakse? Missugused kohvijoogid peituvad keeruliste itaalia- ja prantsusekeelsete nimede taga? Millised omadused on heal kohvil ja mille järgi otsustada, et kohvikus pakutav tassitäis on tõesti hea? Millal ja missugust kohvijooki juua ja mida nautida selle hõrgutava joogi kõrvale? Millega ja kuidas valmistada kodus aromaatset ja tõeliselt maitsvat kohvi? Kõigile neile küsimustele saad vastuse peagi ilmuvast raamatust. Proovi erinevaid ubasid, erinevat jahvatust, erinevaid valmistamise meetodeid; katseta, katseta, katseta... ja sa saad joogi, mis üllatab nii sind ennast kui ka sinu külalisi.
    Tarne 7-14 tööpäeva

      Hind:19,00 €

      Jaga

      Spetsifikatsioonid

      Tootekood
      3020005
      Kirjastus
      Ilmumisaasta
      2014
      Mõõdud
      270x230
      Leheküljed
      176.0000
      Ribakood
      9789949549054

      Kategooria Top 10

      Sama hinnaga