Otse lehe sisu juurde

Toiduteadus

Uurimus sellest, mida me sööme ja kuidas süüa teeme

Kirjastus
Postimees Kirjastus
Autor
Marty Jopson
Tõlkinud
Kristiina Vind
Toimetanud
Marcus Turovski
Marty Jopson on võtnud endale ülesande selgitada välja mõned elu põhitõed, mis aitavad hästi süüa teha ja olla samal ajal teadlik tarbija. 21. sajandi köök on täis ahvatlusi, valikuid ja väljakutseid. Kellele ei meeldiks nautida tunnustust võrratu kokana, kellel iga asi õnnestub? „Toiduteadus” on uurimus sellest, mida me sööme ja kuidas süüa teeme. Lustakas ja entusiastlik, ent sellegipoolest tõsisel teadusel rajanev raamat pakub lahendusi paljudele arusaamatustele, mida põhjustavad köögis keemia, füüsika või bioloogia. Raamatu autor Marty Jopson on rakubioloogia doktor ja Briti tuntud telenägu. Ta korraldab põnevaid teaduskatseid BBC telesaates „The One Show“ ning esineb avalike populaarteaduslike loengutega, kus alatasa lahvatavad leegid ja lõpuks käib üks vägev pauk. Toiduteadusele pühendatud raamatus räägib ta muu hulgas sellest, millal nuga terav püsib, kuidas toitu õigesti töödelda, mida tähendab viie sekundi reegel, kuidas vastumeelseid maitseid vältida või milline on toidu tulevik, pakkudes palju põnevaid ning praktilisi kokandus- ja toitumisalaseid teadmisi.

    Jaga

    Spetsifikatsioonid

    Tootekood
    6655035
    Ilmumisaasta
    2019
    Mõõdud
    210x145
    Leheküljed
    184
    Ribakood
    9789949669035
    Keel
    Toimetanud
    Kujundaja

    Kategooria Top 10

    Samalt autorilt

    Sama hinnaga

    Sama keel

    Viimati vaadatud