Otse lehe sisu juurde

Teenindamise kunst

Toitlustamine. Vastuvõttude korraldamine

Kirjastus
Argo TTP OÜ
Autor
Sirje Rekkor, Reelika Eerik, Tiiu Parm, Allan Vainu
Õpikus kirjeldatakse erinevate laudade ülesehitust, linutamise ja kaunistamise erinevaid võimalusi ja teeninduse põhitehnikaid. Tutvustatakse tavapäraseid ja erilisi lauanõusid ning serveerimisvahendeid. Iga selvelaua liigi kirjeldamisel on toodud sellele sobivad road ja joogid, ning antud praktilisi näpunäiteid menüüde koostamiseks ja roogade serveerimiseks. Raamatus on rohkesti nõuandeid vastuvõttude korraldamiseks ja vastuvõtulaudade katmiseks ning teenindamiseks. Õpik toetab majutamise ja toitlustamise ning reisimise, turismi ja vaba aja veetimise riiklike õppekavade mooduleid, ent seda saavad käsiraamatuna kasutada ka toitlustusfirmad. Õppeprotsessi tõhustamiseks on arvukalt harjutusülesandeid, rohkesti on illustreerivat materjali, samuti näidismenüüd koos lauaskeemidega. Õpik on 2000. aastal ilmunud hinnatud käsiraamatu Selvelauad oluliselt täiendatud ja kaasajastatud variant.

    Jaga

    Spetsifikatsioonid

    Tootekood
    0166887
    Kirjastus
    Ilmumisaasta
    2013
    Mõõdud
    270x210
    Leheküljed
    204
    Ribakood
    9789949466887

    Kategooria Top 10

    Sama hinnaga

    Viimati vaadatud