Otse lehe sisu juurde

Meie magusameistrid ehk šokolaad südamest

Kirjastus
Hedda Peet
Autor
Hedda Peet
Toimetanud
Margot Visnap
Eestis on šokolaadi ja kompvekke tehtud üle saja aasta. Lisaks Tallinnale ja Tartule valmistati maiust kuni aastani 1940 ka väikelinnades, alevites ja külapoodides. Magusameistreid oli mitmest rahvusest, alates eestlastest ja lõpetades kreeklaste ja hiinlastega. Maiustuste sortiment oli suur ja seda ekspordite edukalt nii Euroopa riikidesse, Lõuna- ja Põhja-Ameerikasse, Aafrikasse kui ka Aasiasse. Tänagi võib üle Eesti leida magusatootjaid, kes valmistavad imelisi kompvekke ja šokolaade. Nautige nii maiust kui meie magusameistrite lugusid! Mõnel on need veidi mõrkjad, aga enamikel ikka magusad ja head.
    Tarne 7 tööpäeva

      Soodushind:23,99 €-23%

      Hind:31,05 €

      Jaga

      Spetsifikatsioonid

      Tootekood
      50093577
      Kirjastus
      Ilmumisaasta
      2018
      Mõõdud
      270x210
      Leheküljed
      256.0000
      Ribakood
      9789949963577
      Keel
      Toimetanud
      Kujundaja

      Kategooria Top 10

      Samalt autorilt

      Sama hinnaga

      Sama keel

      Viimati vaadatud