Otse lehe sisu juurde

Leivad, saiad, sepikud

Kirjastus
Ajakirjade Kirjastus
Autor
Lia Virkus, Pille Enden, Ivika Türkson
Koduahjust tulnud leivapäts paitab kõhtu ja soojendab hinge. Seepärast ongi üha enam perenaisi hakanud oma perele ja ka külakostiks leiba küpsetama – soov pakkuda lähedastele parimat innustab ahju ääres askeldama.
Uuest leivaraamatust leiate 50 maitsva leiva-, saia- ja sepiku retsepti, sealhulgas palju tervislikke seemnete ja täisterajahudega küpsetisi, mis on kergitatud juuretise, pärmi, küpsetuspulbri või -soodaga, ning maitsvaid määrdeid küpsetistele.
Raamatu esimestel lehekülgedel on toodud piltidega illustreeritud samm-sammuline juuretiseleiva tegemise õpetus ning palmiksaia ja sepikukuklite valmistamise juhend.

    Jaga

    ...

    ...