Leivad, saiad, sepikud
Koduahjust tulnud leivapäts paitab kõhtu ja soojendab hinge. Seepärast ongi üha enam perenaisi hakanud oma perele ja ka külakostiks leiba küpsetama – soov pakkuda lähedastele parimat innustab ahju ääres askeldama.
Uuest leivaraamatust leiate 50 maitsva leiva-, saia- ja sepiku retsepti, sealhulgas palju tervislikke seemnete ja täisterajahudega küpsetisi, mis on kergitatud juuretise, pärmi, küpsetuspulbri või -soodaga, ning maitsvaid määrdeid küpsetistele.
Raamatu esimestel lehekülgedel on toodud piltidega illustreeritud samm-sammuline juuretiseleiva tegemise õpetus ning palmiksaia ja sepikukuklite valmistamise juhend.
Uuest leivaraamatust leiate 50 maitsva leiva-, saia- ja sepiku retsepti, sealhulgas palju tervislikke seemnete ja täisterajahudega küpsetisi, mis on kergitatud juuretise, pärmi, küpsetuspulbri või -soodaga, ning maitsvaid määrdeid küpsetistele.
Raamatu esimestel lehekülgedel on toodud piltidega illustreeritud samm-sammuline juuretiseleiva tegemise õpetus ning palmiksaia ja sepikukuklite valmistamise juhend.
Läbi müüdud!