Otse lehe sisu juurde

Küpsetaja käsiraamat

Kirjastus
Varrak
Autor
Eva Pärtel
Toimetanud
Karin Kastehein
Raamat õpetab samm-sammult, kuidas valmistada pärmi-, juuretise-, mure-, puru-, leht-, biskviit- ja keedutainast ning toorjuustukooke ja beseeküpsetisi. Lisaks retseptidele leiab raamatust iga tainaliigi kohta kasulikke nippe ja soovitusi. Raamatu neljandas trükis on suurel määral täiendatud juuretisetaina peatükki. „Juuretise- ehk hapusaia küpsetamine levib Eesti kodudes järjest enam. Siit saab juhatust nii juuretise kasvatamiseks ja toitmiseks, nii klassikalise juuretisesaia kui ka juuretisetainast kaneelisaiade jm küpsetamiseks,“ ütleb autor Eva Pärtel, kes küpsetab ilma pagaripärmita valmivat saia aastast 2013. Eva on Perenaise Pagariäri eestvedaja ning mitmete kokaraamatute autor. Muu hulgas on temalt ilmunud aasta kokaraamatu tiitliga pärjatud „Nostalgilised tordid ja koogid”.
  • Apollo soovitab
Tarne 1-3 tööpäeva
Viimased eksemplarid

    Hind:28,95 €

    Jaga

    Spetsifikatsioonid

    Tootekood
    39912106
    Kirjastus
    Ilmumisaasta
    2021 / 2022 / 2024
    Mõõdud
    240x168
    Leheküljed
    248
    Ribakood
    9789985352106
    Keel
    Lisamise aeg
    02.02.2024
    Toimetanud
    Kujundaja

    Kategooria Top 10

    Samalt autorilt

    Sama hinnaga

    Sama keel