Otse lehe sisu juurde

Kuld Lõwi ja Kultase ajal. Tallinna restoranikultuuri ajalugu 1918-1940

Kirjastus
Varrak
Autor
Kalervo Hovi
Tõlkinud
Piret Saluri
Toimetanud
Malle Kiirend
Turu ülikooli ajalooprofessori põhjalik ülevaade Tallinna restorani- ja kohvikukultuurist kahe maailmasõja vahelises Eestis annab põhjaliku pildi meie joomis- ja söömiskommetest ning olulisematest restoranidest, kabareedest ja kohvikutest. Autor on kasutanud laialdast allikmaterjali: arhiividokumente, ajakirjandust ja kaasaegsete sageli värvikaid detaile sisaldavaid mälestusi. Raamat laseb mõista Eesti toonase restoranikultuuri kõrget taset ja kirevust, mis tegi Tallinnast soomlaste ja mitte ainult soomlaste paradiisi juba 1920. aastatel. Teose eestikeelne väljaanne on kaunilt kujundatud ja rikkalikult illustreeritud omaaegsete fotodega. Kordustrükk.
    Tarne 7 tööpäeva

      Hind:26,95 €

      Jaga

      Spetsifikatsioonid

      Tootekood
      03040646
      Kirjastus
      Ilmumisaasta
      2017
      Mõõdud
      230x150
      Leheküljed
      328
      Ribakood
      9789985340646
      Keel
      Lisamise aeg
      05.05.2017
      Tõlkinud
      Toimetanud

      Kategooria Top 10

      Samalt autorilt

      Sama hinnaga

      Sama keel