Otse lehe sisu juurde

Kuidas küpsetada leiba

Kirjastus
Varrak
Autor
Emmanuel Hadjiandreou
Tõlkinud
Ulrika Jõemägi
Kõikjal maailmas taasavastavad inimesed koduse leivaküpsetamise võlusid, ehkki ka kauplustes, pagaritöökodades ja turgudel pakutakse suurepäraseid käsitööleibu. Oma leiva küpsetamine on põnev hobi, mille harrastajad võivad rõõmustada vanade traditsioonide elustamise üle ja nautida oma tegevuse maitsvat tulemust. Koduleiva puhul saab kasutada tervislikke komponente, katsetada meelepäraseid lisandeid ja arvestada pereliikmete võimalike allergiatega. Selles raamatus on 60 üksikasjaliku juhendiga retsepti laiast maailmast, kõik need pakuvad loomingulist väljakutset ja koolitust tõelise meistri käe all. Raamatu autor Emmanuel Hadjiandreou on muu hulgas teinud koostööd Gordon Ramsay restoraniga, võitnud mitmeid mainekaid auhindu ning välja õpetanud sadu pagareid.

    Jaga

    Spetsifikatsioonid

    Tootekood
    0305445
    Kirjastus
    Ilmumisaasta
    2012
    Mõõdud
    215x253
    Leheküljed
    176
    Ribakood
    9789985325445

    Kategooria Top 10

    Samalt autorilt

    Sama hinnaga